Home‎ > ‎Vacancies‎ > ‎

Universitair docent met expertise rondom formatief toetsen (0,4-1,0 fte)

posted 24 Aug 2017, 05:38 by ICO Education   [ updated 24 Aug 2017, 05:38 ]
Open Universiteit, Heerlen - 

Binnen de vakgroep ‘Fostering efficient, Effective and Enjoyable Learning’ van het Welten instituut, Open Universiteit zoeken wij per direct een universitair docent rondom het topic ‘Assessment’.

Assessment wordt hierbij gezien als een instrument om te meten waar studenten en leerlingen staan in hun ontwikkeling en als een leer- en instructiestrategie om studenten en leerlingen te helpen in hun verdere ontwikkeling. Indien mogelijk, is het gebruik van technologieën hierbij van toepassing. De centrale onderzoeksvraag van dit topic is ‘Hoe ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we effectieve, efficiënte en plezierige (technologie ondersteunde) toetsen of toetsprogramma’s?

Als universitair docent voert u in de eerste plaats – in teamverband - onderzoek uit in projecten en publiceert u de resultaten in wetenschappelijke- en vaktijdschriften.

Het onderzoek binnen het team richt zich onder andere op formatief toetsen, het testing-effect, het meten van 21-eeuwse vaardigheden en het analyseren van verschillende soorten feedback. Dit onderzoek vindt plaats binnen de verschillende onderwijssectoren van PO tot Wo. Ervaring met onderzoek op deze onderwerpen strekt tot aanbeveling.

Naast de onderzoekstaken wordt u betrokken bij de revisie en uitvoering van cursussen in de masteropleiding Onderwijswetenschappen op het gebied van toetsing. Bij deze masteropleiding kunt u ingezet  worden als begeleider van studenten Onderwijskunde bij cursussen en bij scripties op het gebied van toetsing. Valorisatie en verzorgen van workshops en trainingen binnen en buiten de Open universiteit kunnen eveneens tot de taken behoren.

Voor de volledige vacaturetekst ga naar:https://www.academictransfer.com/employer/OU/vacancy/42207/lang/nl/