Home‎ > ‎Vacancies‎ > ‎

Promovendus voor het NWO Brain & Cognition gefinancierde project 'Indicators in Game-Based-Learning'.

posted 3 May 2017, 23:41 by ICO Education   [ updated 18 May 2017, 00:54 ]
iMERR - institute for Medical Education Research Rotterdam
Het institute for Medical Education Research Rotterdam (iMERR), in samenwerking met de afdeling Spoedeisende Hulp en Acute Interne Geneeskunde heeft een vacature voor een

promovendus 
voor het NWO Brain & Cognition gefinancierde project 'Indicators in Game-Based-Learning'. 
voor  36 uur per week

Het doel van het project is te onderzoeken hoe serious games ingezet kunnen worden voor het leren van complexe vaardigheden binnen de spoedeisende geneeskunde, gebruik makend van cognitieve parameters (zoals game-data en cognitieve belasting) en non-cognitieve parameters (zoals eye-tracking en stress) tijdens het spelen.  

Functie-inhoud
Het onderzoek richt zich op een simulatiegame voor vaardigheidstraining in de ABCDE methode. De hoofdtaken in het promotie-traject zijn: ontwikkeling van scenario’s voor spoedeisende geneeskunde, explorerende studies naar de betekenis van de genoemde parameters voor game-based learning (resulterend in key indicatoren); experimentele studies naar de effectiviteit van adaptief of zelfsturend leren en naar de toegevoegde waarde van debriefing sessies, gebruik makend van deze indicatoren en een studie naar de effecten van de ontwerpkeuzes op langere termijn voor de ontwikkeling van professionele en zelfregulatie vaardigheden. 

Werkomgeving
Een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Daarvoor staat het Erasmus MC. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Afdeling
iMERR (institute for Medical Education Research Rotterdam) is een interdisciplinair onderzoeks centrum  met een focus op medisch onderwijs en een samenwerking tussen het Erasmus MC en het instituut voor Psychologie van de Erasmus Universiteit. Onderzoekslijnen zijn klinisch redeneren, selectie van studenten en AIOS en ontwerp van simulatie-onderwijs en serious gaming. De promovendus zal gestationeerd zijn bij het Erasmus MC.
Voor dit project zoeken we twee promovendi die nauw zullen samenwerken, één in Rotterdam en één in Maastricht. De promovendus in Rotterdam zal zich vooral richten op gebruik van game-data (log-data) en kijken naar de effecten van stress op leren. De promovendus in Maastricht zal zich vooral richten op eye-tracking data en cognitieve belastingsmetingen om het leren te optimaliseren.


Profiel
Afgeronde Master in de Geneeskunde met zeer goede resultaten
Ervaring of affiniteit met de Spoedeisende Geneeskunde
Affiniteit met methoden voor kwantitatieve data-analyse en gebruik van ict tools
Goede kennis van statistische methoden en technieken
Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift 
Affiniteit met onderwijskundige vraagstukken en online onderwijs (zoals simulaties en serious games) 
Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden
Een assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure. Gesprekken vinden plaats op 6 juni (1e ronde) en 15 juni  (2e ronde).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij
Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.874,- bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC). 

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun(t)  contact opnemen met [mevr. Dr.M.E.W. Dankbaar, Onderzoeksleider, telefoon: 010-7038161 of e-mail: m.dankbaar@erasmusmc.nl
solliciteren is mogelijk tot 24-05-2017