Home‎ > ‎ICO News‎ > ‎

VPO de workshop time- en projectmanagement voor promovendi

posted 18 Dec 2017, 00:18 by ICO Education   [ updated 18 Dec 2017, 00:18 ]
Wil jij 2018 ook goed georganiseerd van start gaan? Wij kunnen je helpen! Op donderdag 18 januari organiseert het VPO de workshop time- en projectmanagement voor promovendi. In deze workshop leer je onder leiding van Daniël Schut efficiënter gebruik te maken van je tijd. Je gaat je tijdbesteding op een dag, en in een week analyseren om zo inzicht te krijgen in je sterke punten en de mogelijkheden om je werkwijze te verbeteren. Door het formuleren van duidelijke doelen en het vertalen hiervan naar concrete activiteiten, leer je waar je prioriteiten liggen en hoe je deze voorrang kunt geven boven andere interessante en leuke activiteiten.

Tijdens deze workshop leer je:

• Specifieke doelen stellen
• Het optimale werkritme te bepalen
• Een weekschema maken
• De regels van projectmanagement toe te passen
• Een planning voor een onderzoek te maken

De workshop vindt plaats op donderdag 18 januari, van 14:00- 17:00 in de Uithof in Utrecht. Na afloop ben je van harte welkom om samen met ons de dag af te sluiten (en te proosten op een georganiseerd 2018!) tijdens de VPO-borrel.

Ben je er ook klaar voor om met je eerste goede voornemen aan de slag te gaan? Inschrijven doe je hier, deelname kost € 20,-. Graag horen we nog voor 22 december of je er bij bent. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in!