Home‎ > ‎ICO News‎ > ‎

Kennisrotonde netwerkbijeenkomst voor promovendi

posted 19 Jun 2017, 06:05 by ICO Education   [ updated 19 Jun 2017, 06:08 ]
Wil jij graag weten welke rol de Kennisrotonde speelt in de benutting van kennis uit onderzoek door onderwijsprofessionals? Welke rol jij hierin kunt spelen én wat dit jou oplevert? Ontmoet jij graag andere promovendi om ervaringen uit te wisselen? En/of wil je deelnemen aan praktische workshops voor het verbinden van onderzoekkennis en onderwijspraktijk? Kom dan naar de Kennisrotonde netwerkbijeenkomst!


De Kennisrotonde netwerkbijeenkomst is speciaal voor promovendi in de onderwijswetenschappen die betrokken (willen) zijn bij de Kennisrotonde. De bijeenkomst is op donderdag 6 juli van 17.00 – 19.30 uur nabij Utrecht CS. Deelname is kosteloos. Inclusief netwerkborrel en pizza’s!

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via het online aanmeldformulier.

Programma
16.45 – 17.00 uur: Inloop.
17.00 – 17.45 uur: Kennisrotonde in een notendop: wat levert dit initiatief onderwijspraktijk op, wat kan jij bijdragen en wat levert het je op?
17.45 – 18.30 uur: Workshops, keuze uit:

– Workshop 1: Vraagarticulatie – hoe scherp ik een praktijkvraag in gesprek met een onderwijsprofessional aan tot een onderzoekbare kennisvraag?
Na deze workshop krijg je de gelegenheid zelf een kennisrotondevraag te articuleren, naast de (gebruikelijke mogelijkheid voor betrokken promovendi) om de gearticuleerde kennisrotondevraag te beantwoorden.

– Workshop 2: Wegwijs in subsidies van NRO – je krijgt inzicht in de verschillende NRO-subsidierondes en beoordelingsprocessen.
Hierdoor kan je makkelijker bepalen welke subsidierondes voor jou relevant zijn en welke factoren je kansen op succes vergroten.

– Workshop 3: Literatuur zoeken – Je ontvangt tips and tricks om beter onderzoeksliteratuur te zoeken.
Opgedane inzichten kan je inzetten voor beantwoording van kennisrotondevragen en eigen onderzoeksactiviteiten.

18.30 – 18.45: Wrap-up.
18.45 – 19.30: Netwerkborrel en pizza’s.